Jäsenyys

Seuran jäseneksi ovat tervetulleita kaikki yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelusta kiinnostuneet.

Jäsenyys mahdollistaa aktiivisen osallistumisen seuran julkaisu- ja seminaaritoimintaan sekä tiedepoliittisen vaikuttamisen, joiden osalta johtokunta ottaa vastaan ehdotuksia. Tapahtumista tiedotetaan jäsenten sähköpostilistalla, internetsivustolla, Facebookissa ja Twitterissä. Jäsenet saavat myös alennusta Tiedekirjan myymälästä Helsingistä. Painetun lehden jäsenmaksulla rahoitetaan suoraan painokuluja, kun taas muuta jäsenyysmaksua kohdistetaan seuran seminaari- ja tapahtumatoimintaan sekä toimitustyöhön.

Jäsenhakemuksen voit tehdä täyttämällä jäsentietolomakkeen, jonka jälkeen jäsenyytesi hyväksytään ja jäsenlasku lähetetään sähköpostiisi. Ajantasaisimmat tiedot tämän vuoden jäsenmaksuista löytyvät samasta lomakkeesta.

Yhteisöjäsenyys

Yhdyskuntasuunnittelun seuran jäseniksi ovat tervetulleita alalla toimivat organisaatiot, yritykset ja julkisyhteisöt. Yhteisöjäsenyys tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa alan kehitykseen ja tukea seuran toimintaa.

Yhteisöjäsenyyteen kuuluvat:

  • Yhdyskuntasuunnittelu-lehden vuosikerta,
  • uutiskirjeet,
  • tapahtumakutsut,
  • alennus “Mistä leipä lähtee” -rekrytointimessujen osallistumismaksusta,
  • alennus Yhdyskuntasuunnittelu-lehdessä ilmoittamisessa,
  • erillinen maininta Yhdyskuntasuunnittelu-lehden vuoden viimeisessä, neljännessä numerossa.

Mikäli kiinnostuit jäsenyydestä, klikkaa kohtaa liity jäseneksi ja täytä lomake. Mikäli jäsenyydestä on herännyt lisäkysymyksiä, ota yhteyttä seuran sihteeriin (yss[a]yss.fi).