Yhdyskuntasuunnittelu-lehden uudeksi päätoimittajaksi FM Sirkku Wallin

sirkku wallin

Lehden päätoimittaja vaihtuu 1.7.2016 alkaen

Yhdyskuntasuunnittelu-lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu johtokunnan yksimielisellä päätöksellä FM Sirkku Wallin. Päätoimittaja  vastaa lehden toimituksesta ja tieteellisestä linjasta sekä lehden tulevasta kehityksestä.

Yhdyskuntasuunnittelu-lehti tulee jatkamaan monitieteisenä yhdyskuntasuunnittelun ja kaupunkitutkimuksen foorumina ja pyrkii kasvattamaan valtakunnallista näkyvyyttään. Pääpaino tulee olemaan korkeatasoisessa tieteellisessä kirjoittamisessa ja toisaalta laajasti kiinnostavissa rakennettuun ympäristöön, suunnitteluun ja päätöksentekoon liittyvissä yhteiskunnallisissa kysymyksissä.

Wallin on valmistunut vuonna 2001 Helsingin yliopiston maantieteen laitokselta ja on sen jälkeen toiminut tutkijana ensin Teknillisen korkeakoulun Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskuksessa ja sittemmin Aalto-yliopiston Rakennetun ympäristön laitoksella. Wallin toimii tällä hetkellä esteettömyysasiantuntijana Espoon kaupungissa, jossa hän vastaa rakennus- ja kehittämishankkeiden käyttäjälähtöisyydestä ja elinympäristöjen toimivuudesta. Lisäksi hänet on vastikään palkittu vuoden kaupunkirjoituspalkinnolla.

Wallin tulee seuraamaan tehtävässään kunniakkaasti lehteä toimittanutta TkT Anssi Joutsiniemeä.

Lari Teittinen

Lari Teittinen

YSS ry:n taloudenhoitaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *