Yhdyskuntasuunnittelu-lehti hakee uutta päätoimittajaa

Oletko tieteellisen kirjoittamisen ammattilainen? Onko alasi kaupunkisuunnittelu, aluetutkimus, maantiede tai kenties kaupunkisosiologia?

Yhdyskuntasuunnittelu-lehti etsii uutta päätoimittajaa kolmevuotiskaudelle. Tarjolla on aitiopaikka monitieteiseen suunnittelun tutkimukseen.

Yhdyskuntasuunnittelu on vuodesta 1963 lähtien ilmestynyt suomalaista kaupunkitutkimusta ja suunnittelukeskustelua kokoava tieteellinen aikakausjulkaisu, jota julkaisee Yhdyskuntasuunnittelun seura. Lehti on ainoa suomenkielinen yhdyskuntasuunnittelun alan vertaisarvioitu tieteellinen julkaisu ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Päätoimittajaksi valittavalta toivotaan yhdyskuntasuunnittelun kentän tuntemusta, kokemusta tieteellisestä julkaisemisesta sekä halua kehittää lehden julkaisutoimintaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tehtävästä Yhdyskuntasuunnittelun seuran puheenjohtaja Tuomas Santasalolta (tuomas.santasalo@tuomassantasalo.fi, puh. 040 5262 620) tai lehden nykyiseltä päätoimittajalta Johanna Liliukselta (johanna.lilius@aalto.fi, puh. 050 3610 694).

Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen päätoimittajan tehtävästä palkkatoivomuksineen Yhdyskuntasuunnittelu seuran sähköpostiin yss@yss.fi tai tuomas.santasalo@tuomassantasalo.fi

Lisätietoja:
Yhdyskuntasuunnittelu-lehti: www.journal.fi/yhdyskuntasuunnittelu
Yhdyskuntasuunnittelun seura: www.yss.fi