Keskustelutilaisuus 18.11.2022: Pääkaupunkiseudun yhdyskuntasuunnittelun viisi vuosikymmentä

Tervetuloa keskustelemaan perjantaina 18.11.2022 teemalla “Pääkaupunkiseudun yhdyskuntasuunnittelun viisi vuosikymmentä”.

Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnassa (YTV), Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa virka- ja luottamustehtävissä sekä erinäisissä muissa organisaatioissa uran tehnyt Hannu Penttilä tarkastelee uudessa teoksessaan “Maasta ja metropolista” maapolitiikkaa ja Helsingin seudun kuntien yhteistyötä. Seura järjestää teoksen tiimoilta keskustelutilaisuuden perjantaina 18.11.2022 kello 15–17.

Tilaisuudessa Penttilä käy läpi teoksensa teemoja. Paikalla Helsingin kaupunkiympäristön Kymp-talossa on myös apulaispormestari Anni Sinnemäki ja ent. apulaiskaupunginjohtaja Pekka Korpinen. Kaupunkiympäristön toimialajohtaja Ville Lehmuskoski tarjoaa kahvit ennen tilaisuuden alkua.

Kymp-talon osoite on Työpajankatu 8 (Kalasataman metroaseman tuntumassa). Tilaisuuteen mahtuu 60, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.11.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen: jaaskla@gmail.com.

Hannu Penttilän teosta on tilaisuudessa saatavilla käteisellä hintaan 20 euroa. Ei korttimaksua.