Jäsenmaksuun muutoksia vuodelle 2018

Jäsenmaksuun ja jäsenyysrooleihin on tulossa muutoksia

Seuran jäsentilanne ja lehden tilausmäärät ovat laskeneet viime vuosien aikana, minkä seurauksena seuran vuoden 2017 vuosikokouksessa on päätetty tehdä muutoksia jäsen- ja tilausmaksuihin.

Vuodelle 2018 tulee kolme eri jäsenyysroolia sekä mahdollisuus lehden kestotilaukseen:

  • Jäsenyys (ilman painettua lehteä) 15 €
  • Jäsenyys (sis. painetun lehden) 15+30=45 €
  • Yhteisöjäsenyys (sis. painetun lehden) 150 €
  • Kestotilaus 50 €

Jäsenyysroolien yhtenäistäminen nähdään helpommaksi seuran laskutuksen ja kirjanpidon kannalta. Jatkossa jäsen voi myös tarkemmin kohdentaa jäsenyysmaksuaan painetun lehden tuottamiseen.

Jäsenmaksut tulevat automaattisesti sähköpostiin

Seuran tämänhetkiset jäsenet tulevat saamaan laskun seuran jäsenyydestä automaattisesti sähköposteihinsa tulevan kevään aikana. Jäsenyyslasku sisältää oletuksena painetun lehden, mutta jäsen voi halutessaan luopua painetusta lehdestä maksamalla pienemmän jäsenyysmaksun. Jäsenet voivat myös tehdä muutoksia yhteystietoihinsa tai vaihtaa sähköpostiosoitteensa jäsensivujen kautta.

Lehti tulee säilymään jatkossakin

Painetun lehden jäsenmaksulla rahoitetaan suoraan painokuluja, kun taas muuta jäsenyysmaksua koetetaan kohdistaa tarkemmin seuran seminaari- ja tapahtumatoimintaan sekä toimitustyöhön. Lehden sähköinen versio säilyy luettavissa ilmaiseksi myös jatkossa.

Lari Teittinen

Lari Teittinen

YSS ry:n taloudenhoitaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *