Esitelmäkutsu/Call for Papers: Kaupunkitutkimuksen päivät Helsingissä 28.-29.4.2016

Tieteellisten seurojen (Yhdyskuntasuunnittelun seura, Suomen kaupunkitutkimuksen seura ja Tulevaisuuden tutkimuksen seura) järjestämät 14. Kaupunkitutkimuksen päivien teemana on Toimijoiden kaupunki. Päivät ovat Tieteiden talolla 28.-29.4.2016. Päivät keräävät yhteen laajasti kaupunkitutkimuksen ystäviä ja asiantuntijoita pohtimaan monitieteisesti kaupunkien uusia ilmiöitä ja ongelmanratkaisuja.

Konferenssin työryhmien esitelmäkutsu/call for papers on avattu. Ehdotuksia voi lähettää 14 eri työryhmään viimeistään 1.3.2016 mennessä. Esitelmien abstraktit (noin 200 sanaa) pyydetään lähettämään suoraan työryhmien puheenjohtajille. Työryhmiin hyväksytään esimerkiksi valmiita tai tekeillä olevia tutkimuksia ja hankkeita, pro gradu -tutkielmia sekä yleisempiä keskustelunavauksia.  Järjestävät seurat toivottavat tervetulleiksi paitsi nykyisyyttä, myös historiaa ja tulevaisuutta koskevia esityksiä. Myös tieteen ja taiteen rajoja rikkovat esitykset ovat tervetulleita. Ilmoitus ehdotuksen hyväksymisestä lähetetään esittäjille 15.03.2016 mennessä. Työryhmäkuvaukset ja lisäinformaatiota on päivien kotisivuilla:
http://www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat

The theme of the multidisciplinary Urban Studies Days focuses on the City of Actors.

The conference will take place at the House of Sciences and Letters on the 28th-29th April 2016.
Abstract proposals (200 words) to the session should be sent directly to the session organisers by 1st of March 2016. Acceptance of proposals will be notified by 15th March 2016. More information:
http://www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/english

Tervetuloa/Welcome!

Kaupunkitutkimuksen päivien 2016 tieteellinen toimikunta
Lisätietoja:
Mervi Ilmonen

Tieteellisen toimikunnan puheenjohtaja

mervi.ilmonen(at)aalto.fi

Mikko Laukkanen

Filosofian maisteri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *