Jäsenmaksuun muutoksia vuodelle 2018

Jäsenrooleihin ja -maksuun on tulossa muutoksia

Seuran jäsentilanne ja lehden tilausmäärät ovat laskeneet viime vuosien aikana, minkä seurauksena seuran johtokunta päätti vuoden 2017 vuosikokouksessaan tehdä muutoksia jäsen- ja tilausmaksuihin.

Vuodelle 2018 tulee kolme eri jäsenroolia sekä kesto- ja lehtitilaajat:

  • Jäsenyys (ilman painettua lehteä) 15 €
  • Jäsenyys (sis. painetun lehden) 15+30=45€
  • Yhteisöjäsenyys (sis. painetun lehden) 150 €
  • Kesto- ja lehtitilaajat 50 €

Jäsenroolien yhtenäistäminen nähdään helpommaksi laskutuksen ja kirjanpidon kannalta. Jatkossa jäsen voi myös tarkemmin kohdentaa jäsenyysmaksuaan painetun lehden tuottamiseen.

Jäsenmaksut tulevat automaattisesti sähköpostiin

Seuran tämänhetkiset jäsenet tulevat saamaan laskun seuran jäsenyydestä automaattisesti sähköposteihinsa tulevan kevään aikana. Jäsenyyslasku sisältää oletuksena painetun lehden, mutta jäsen voi halutessaan luopua painetusta lehdestä maksamalla pienemmän jäsenyysmaksun. Jäsenet voivat myös tehdä muutoksia yhteystietoihinsa tai vaihtaa sähköpostiosoitteensa jäsensivujen kautta.

Lehti tulee säilymään jatkossakin

Painetun lehden jäsenmaksulla rahoitetaan suoraan painokuluja, kun taas muuta jäsenyysmaksua koetetaan kohdistaa tarkemmin seuran seminaari- ja tapahtumatoimintaan sekä toimitustyöhön. Lehden sähköinen versio säilyy luettavissa ilmaiseksi myös jatkossa.

Lari Teittinen

Lari Teittinen

YSS ry:n taloudenhoitaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *