Haluatko mukaan toimintaan?

Haluatko mukaan vaikuttamaan yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelun alan keskusteluun, suunnittelemaan kiinnostavia tapahtumia ja laajentamaan edelleen verkostoasi? Haemme YSS ry:n johtokuntaan uusia jäseniä erityisesti viestinnän, talouden, sihteerin ja jäsenkoordinaattorin tehtävistä kiinnostuneita. Näihin tehtäviin perehdytämme, toimit yhdessä työporukan kanssa ja sinulla on koko johtokunnan tuki. Tehtävien hoitamiseen tarvitset noin 6-10 tuntia kuukaudessa.

Tulevalla kaudella tarkoituksenamme on kehittää seuran toimintaa, järjestää verkkoseminaareja, pienempiä tilaisuuksia sekä mahdollisuuksien mukaan myös livevierailuita kiinnostaviin kohteisiin. Tahdomme myös suunnitella uusia tapoja osallistaa jäseniämme ja kehittää Kaupunkidialogeja-podcastiamme.

Tarvitsemme toimijoita, jotka edustavat laajaa joukkoa jäsenistössämme, niin eri ikäjakaumia, eri työ-/opiskelu-uran vaiheessa olevia kuin myös eri alojen asiantuntijoita. Johtokunnassamme on mukava ilmapiiri ja kanssamme olet mukana ideoimassa, oppimassa, jakamassa näkemyksiäsi sekä vaikuttamassa alaamme liittyvään julkiseen keskusteluun.

Kerro meille kiinnostuksestasi tulla mukaan toimintaamme ja minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut sunnuntaihin 11.4. mennessä sähköpostitse yss[a]yss.fi. Uusi johtokunta valitaan vuosikokouksessamme keväällä 2021.