(Suomi) Kutsu Yhdyskuntasuunnittelun seuran 60-vuotisjuhliin 8.10.2019 – Nyt on juhlan aika!

Hyvä seuramme jäsen ja yhdyskuntasuunnittelun ystävä

Seuramme YSS ry kokoaa edelleen alan asiantuntijoita yhteen, käy keskustelua ja vaikuttaa. Sen piirissä toimii eri ammattikuntien edustajia ja eri tiedetaustaisia henkilöitä. Yhdessä olemme enemmän. Seuran toimintamuodot uudistuvat jatkuvasti. Nuoria on tullut viime vuosina kiitettävästi mukaan. YSS ry julkaisee ainoaa alan vertaisarvioitua lehteä Suomessa. Kaupunkitutkimuspäivistä on tullut menestystarina. Niiden järjestämisessä seuramme on ollut alusta lähtien mukana. Juhlat käsittävät seminaarin ja juhlaillallisen. Illallisten aikana seura saa myös uuden kunniajäsenen.

Seminaariosuus pidetään Tieteidentalolla, Kirkkokatu 6, illallinen nautitaan ravintola Kolmessa Kruunussa, Liisankatu 5. Illallisille siirrytään suoraan Tieteiden talolta.

Tieteiden talon ohjelma klo 18.00 – 19.30 on tässä:

Marja Salmela, seuran puheenjohtaja avaa tilaisuuden.
Paul Lecroart, senior urban planner. Pariisin metropolialueen suunnittelutoimisto. Muuttuvia moottoriteitä, kestävää kaupunkia ja kansainvälistä kokemusten vaihtoa. Illan puheen aiheena: Transforming the Paris Region. Toimialajohtaja Irma Karjalainen, HSY, esittelee puhujan.
Henna Helander, Suomen arkkitehtiliiton puheenjohtaja, johtava asiantuntija, Helsingin kaupunki. Mihin menossa, kaupunkirakentaminen ja arkkitehtuuri?

Tieteiden talon ohjelman jälkeen jatkamme juhlia ravintola Kolmessa Kruunussa. Illallisen hinta on 30 € ja se sisältää pääruoan sekä alkuruoan TAI jälkiruoan. Ilmoittautuminen illalliselle alkaa maanantaina 16.9., jolloin lähetämme erillisen ilmoittautumistiedotteen.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!
Seuran johtokunta